Nu räcker det, sluta jamsa

Annonser

Under förra året har vi fått ta del av hur lärarna går på knäna, då eleverna både hotar, slår och utövar rena rama maffiafasoner på både andra elever och lärare.

Även vårdpersonalen orkar snart inte med sin arbetssituation, då resurser dras in och arbetstider blir längre och längre.

Poliser slutar då de inte får gehör för sina förslag om hur arbetet ska utföras.

Årets nyårsfyrverkerier visar på en krigszon och ambulanspersonal blir pissad på, poliser beskjuts och vanligt folk skadade.

Vad gör vår regering? Oh ja, det är så hemskt och vi ska se över det hela. Vadå, se över? Anders Ygeman jamsar och säger att vi ska ha samma regler som tidigare när det gäller fyrverkerier. Ett riktigt mähä i mina ögon.

Ett mord varje dag minst i Sverige!!! Ska vi ha det såhär? Åldringar ligger instängda och får äta korv med bröd till nyårsmiddag.

Just nu pågår ett vansinnigt skjutande i våra skogar. En viss ointelligent fd skidåkare uttalar sig om att alla vargar ska utrotas för snart angriper de människor. Jag läser en ledare i Dalademokraten idag, som Göran Greider skrivit och blir glad att någon har stake nog att säga ifrån.

Det finns ingen stake i våra politiker. De enda som har stake är kvinnorna. Jag tycker inte speciellt bra om Margot Wallström, men fasen hon har stake i alla fall. Törs säga ifrån och ta beslut. Allianspartiernas kvinnliga partiledare är inte rädd för att komma med förslag och uttala sig.

Jag blir förbannad när människor inte kan gå till sina jobb och känna sig säkra. När Sverige nedmonteras bit för bit och folk far illa. Ja, jag vill ha strängare straff, fler poliser, politiker som vågar bestämma.

Jag har både tur och otur att bo i en liten by. Om någon utsätter andra för trakasserier eller förstör, är det lätt att få reda på vilka det är och berätta för föräldrarna. Vi törs säga till när någon gör något elakt. Det törs man baske mig inte göra i städerna, när ungdomar sparkar ned 79-åringar som ber dem sluta. Men vi får tåla att industrier läggs ned eller friställer folk, affärer stänger, banker och post försvinner. Busslinjer dras in och vården försvinner.

Sedan undrar man varför Sverigedemokraterna går framåt? De som förespråkar hårdare tag mot buset och bättre åldringsvård, skolor och mer ordning och reda.

När ska politikerna börja lyssna på människorna och göra något åt eländet?