Annonser
Lämna en kommentar

Något blåste sönder

Inte någon hit tyckte hundarna om vädret. Jag tittade ut på garageuppfarten och såg vår översnöade soptunna precis vid slutet. Det skulle bli omöjligt för mannen att köra in där. Så jag bet ihop och tog mig ut. Gå som en pingvin med blicken i marken, var det en professor i fysioterapi som sade. Då skulle man kunna undvika att ramla. Med de råden i huvudet vaggade jag fram och fick tag i soptunnan. Den hade ju inte blåst dit ut, utan det är tömning idag och sopgubbarna bara ställer den där för att djävlas antagligen. Jag fick tag i tunnan och drog den under taket. Allt utan att ramla.

Dags för hundarna att gå ut då. Unkas sprang ut, men Kuma tvärstannade och verkade undra vad som hänt i trädgården. Försiktigt skuttade han ut i blötsnön. Jag började göra rent kring dörren så att jag skulle kunna stänga den igen. Hundarna tyckte inte att det var någon hit med blåsten så de gjorde vad de skulle och sedan ville de in igen.

Troligtvis har en av byns paraboler som ger oss många av kanalerna blåst sönder. Jag zappar runt och det blir svt och skidskytte. Det är ju väldigt roligt eller hur? Jag som är sååå idrottsintresserad. Får titta på något i datorn istället då. Svt 2 då kanske någon säger. Jovisst tycker man om att lyssna på någon som står och pratar om marknadsföring och hur man ska skydda sig från den. Eftersom jag inte tänker sova ännu så undviker jag det programmet.

Vi har det ju inte så illa som Eslövsborna. Först blev de av med elen när kylan kom. Efter det dricksvattnet och nu har de kokat vattnet i en veck. Då blir de av med elen igen. Känns en aning hopplöst.

 

För övrigt anser jag att licensjakten i Sverige ska förbjudas omedelbart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: