Äntligen 

Årets första 🌷 tulpaner har börjat säljas och det är inledningen på våren. Åtminstone tycker jag det. Även om gatorna i byn är isiga så ser jag slutet på vintern. 

Igår ägnade jag mig åt att för första gången sedan 4/8-2016 att torka alla golven i hela huset. Ännu ett steg närmare tillfrisknande. Mannen har tagit lite här och där, men nu doftar huset av grön såpa. 

Idag ska jag inte göra många knop utan bara umgås med mannen och hundarna. Fåglarna har fått påfyllning och gissa om det kvittrar i vår trädgård nu. Kikade ut i uterummet och tyvärr har mina pelargoner och liljor frusit. Får börja om i vår och odla upp nya. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.