Annonser
Lämna en kommentar

Nästa skit direkt

Blev förbannad redan i morse när jag läste om Putin och att han kommer att godkänna hustrumisshandel. Om jag var ryska så hade jag aldrig gift mig med en rysk man, och hade det varit försent så hade jag anmält mig till en försvarskurs direkt. Jag hoppas alla ryska kvinnor sluter upp och visar vad de anser om Putins förbannade bestämmelse. Vilken skitstövel!!!

Så nu fick jag ur mig vad jag anser om karlar som uppför sig som en tölpar. Just nu anser jag att någon skulle sätta Trumpen och Putin på en flotte mitt ute på havet. Där kunde de sitta och ruttna bort. Den ene ljuger så tänderna gulnar och den andre har potensproblem. Ni kan själva lista ut vem av dem som har vad. Jag brukar inte önska att någon ska dö och jag gör det inte nu heller, men nog skulle jag bli lättad om någon av dem fick hjärtinfarkt eller helst båda.

Det verkar som att när världen blivit av med en dåre så uppstår det någon annan efter ett tag. Har ni tänkt på att alla är karlar? Jag sitter och försöker komma på en kvinna som haft samma maktposition och varit en dåre.

Men om det skulle komma någon och till exempel införa en lag om att det är helt ok att slå sin karl, eller att om någon våldtar en kvinna/man så gör man honom impotent. Alla karlar måste bära hatt från tio års ålder och inte gå ut utan sin mamma. Att mannen måste medge till sex x antal gånger om året, annars är det helt ok att skicka ut honom på gatan. Att män inte får ha vissa arbeten och tittar de på en annan kvinna så får de stryk. De kanske inte ens ska få gå i skolan. Hm, tål att tänka på för det är ju lättare att styra någon som inte kan läsa. Hur skulle världen reagera då?

Det är vad kvinnor och flickor fått och får utstå hela tiden.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: