Det händer en hel del

I dagarna fick vi veta att Juholt blir ambassadör på Island ! Stackars islänningar som får en människa som aldrig rört sig i diplomatiska kretsar. Jag kommer bara att vänta på första klavertrampet. Någon på Twitter frågade vilket cv han hade visat upp för att få det jobbet. Det kan man verkligen undra. Men det är väl precis som vanligt att politikerna håller varandra om ryggen och delar ut högt kvalificerade jobb till folk som aldrig fått dem om de sökt på normalt sätt.

Nu är även Anders Borg ute i blåsväder och det efter att ha åkt på mutresor för att döda djur i våra skogar. Jag trodde faktiskt att det kostade mer än 2500:- att hänga med på jaktresorna. Frågan är vad Borg skulle ge i gengäld för denna modesta summa? Förresten tycker jag att man borde stoppa dessa jaktresor. Ska det vara ett nöje att åka ut och döda djur? För alla jägare vill ju påstå att det är för att idka viltvård. Struntprat!!!

En annan som verkligen håller på att göra sig impopulär är ju Trumpen. Nu är han osams med Mexikos president och den amerikanska pressen. Bra jobbat på en vecka. De som trodde att han skulle hejdas av republikanerna har fått se att de verkar låta honom hållas. Hans fru verkar inte alls glad över att maken blivit president och han verkar strunta i henne. Undrar vad som kommer att hända nästa vecka?

Äntligen har tidningarna börjat skriva om kvinnomisshandel och det är bra. Ju mer den uppmärksammas desto bättre. Skriv mer är min uppmaning. Låt alla kvinnor som utsätts få upprättelse och visa att de betyder något. Sedan tycker jag att våra politiker bör se över lagstiftningen och instifta strängare straff. Men till alla kvinnor:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.