Annonser
Lämna en kommentar

Det händer en hel del

I dagarna fick vi veta att Juholt blir ambassadör på Island ! Stackars islänningar som får en människa som aldrig rört sig i diplomatiska kretsar. Jag kommer bara att vänta på första klavertrampet. Någon på Twitter frågade vilket cv han hade visat upp för att få det jobbet. Det kan man verkligen undra. Men det är väl precis som vanligt att politikerna håller varandra om ryggen och delar ut högt kvalificerade jobb till folk som aldrig fått dem om de sökt på normalt sätt.

Nu är även Anders Borg ute i blåsväder och det efter att ha åkt på mutresor för att döda djur i våra skogar. Jag trodde faktiskt att det kostade mer än 2500:- att hänga med på jaktresorna. Frågan är vad Borg skulle ge i gengäld för denna modesta summa? Förresten tycker jag att man borde stoppa dessa jaktresor. Ska det vara ett nöje att åka ut och döda djur? För alla jägare vill ju påstå att det är för att idka viltvård. Struntprat!!!

En annan som verkligen håller på att göra sig impopulär är ju Trumpen. Nu är han osams med Mexikos president och den amerikanska pressen. Bra jobbat på en vecka. De som trodde att han skulle hejdas av republikanerna har fått se att de verkar låta honom hållas. Hans fru verkar inte alls glad över att maken blivit president och han verkar strunta i henne. Undrar vad som kommer att hända nästa vecka?

Äntligen har tidningarna börjat skriva om kvinnomisshandel och det är bra. Ju mer den uppmärksammas desto bättre. Skriv mer är min uppmaning. Låt alla kvinnor som utsätts få upprättelse och visa att de betyder något. Sedan tycker jag att våra politiker bör se över lagstiftningen och instifta strängare straff. Men till alla kvinnor:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: