En blick ut 

Där sjönk mitt humör som en sten i vattnet. Det förbaskade lätta snöfallet har tydligen hållit på hela natten och morgonen. Idag blir det ingen promenad för mig. Tur att jag var hem till pappas lägenhet igår. Posten får vänta tills mannen kommer hem. 

Minusgrader och det är vinter ännu. Det blir trädgården för mig och hundarna. Min gåträning avbryts tillfälligt. Därför gjorde jag några yogaövningar nu på morgonen. Behöver bli mjukare i kroppen igen. Känner att jag stelnat till dessa sex månader sedan olyckan. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.