Annonser
Lämna en kommentar

En blick ut 

Där sjönk mitt humör som en sten i vattnet. Det förbaskade lätta snöfallet har tydligen hållit på hela natten och morgonen. Idag blir det ingen promenad för mig. Tur att jag var hem till pappas lägenhet igår. Posten får vänta tills mannen kommer hem. 

Minusgrader och det är vinter ännu. Det blir trädgården för mig och hundarna. Min gåträning avbryts tillfälligt. Därför gjorde jag några yogaövningar nu på morgonen. Behöver bli mjukare i kroppen igen. Känner att jag stelnat till dessa sex månader sedan olyckan. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

som självförsörjande ö-bo(nde)

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: