Alla hjärtans dag

Vi brukar inte fira denna dag särskilt, men jag brukar göra någon fin bild av mina älskade hjärtehundar. De värmer mitt hjärta varje dag och denna dag extra mycket. Vi har haft en fin dag ute i trädgården och njutit av solen. Mannen vill inte gärna skylta i min blogg och pojken vill jag inte exponera hur som helst. Men de har ett hjärta av guld bägge två. Jag vet att mannen brukar läsa mina inlägg och då säger jag: ”ta åt dig så mycket det går av detta.”

alla-hjartans-dag

Jag vill inte vara utan någon av er alla. Kram till pappsen som jag nyss pratade med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.