Annonser
Lämna en kommentar

Idag gjorde jag det

Med kängorna på och halvmulet väder, greppade jag Kumas koppel och gick en runda på 2,5 km. Räknade till ca fyra pauser på den sträckan och med våttorkningen av golven blev det 4575 steg nu klockan 15.00. Det blir nog några till men det ska jag titta på i morgon. Ryggen värkte men foten klarade sig bra i kängorna. Jag har haft träningsvärk i låren och vaderna hela veckan sedan jag började gå längre, men det känns bara bra. Mitt mål är att vi ska kunna gå ut på landet nästa helg. Gissa om hundarna kommer att bli glada då?

Jag var rejält arg igår och det kommer att pyra tills jag pratat med kommunen på måndag. För ca fyra veckor sedan ringde en handläggare mig och sade att pappa stod på tur för ett permanent boende och de ville placera honom i Smygehamn. Jag ville bara gråta för då kan jag inte hälsa på honom mer än någon helg då och då. Det är ett par mil ner till boendet där och jag kan inte gå dit. De menade att han kunde ju flytta till byn när det blev ledigt här på boendet. Men man skickar inte en nittioettåring hit och dit, så jag bad dem tänka om. Handläggaren skulle prata med sin chef som skulle ringa mig. Jag har väntat och väntat, men ingen har ringt till mig.

Igår hade två människor från kommunen varit hos pappa och sagt att nu skulle han skickas till Smygehamn. Det var ju så fint där och det var bara att skriva på pappret så skulle allt vara klart. Men de hade inte räknat med att pappa är helt klar i huvudet och inte tänkte skriva på något alls på stört. De menade att han skulle ringa dem på måndag. Nu vet jag att det är ett rum ledigt här i byn och trodde att nu skulle de i alla fall ringa mig. Jag fick numret av pappa och försökte ringa dem igår, men klockan var halv fem och man kan ju räkna ut med röven att ingen i kommunen arbetar den tiden en fredag. Men jag pratade in på svararen att de kan vara så säkra på att höra av mig på måndag.

Jag är arg för att de inte kontaktat mig, utan bara åkt till pappa för att få honom att skriva på. Så skulle deras problem vara ur världen. De betalar nämligen för att han är på ett boende i en annan kommun. Jag kallar sådant hänsynslöst att inte prata med mig eller ens ringa och säga att de skulle till pappa.

Får han inte komma hit till byn kan kommunen räkna med publicitet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: