Det blev ju bra 

Var regn när jag steg upp, men nu är det bättre. Hundarna sover och jag kör tvättmaskinen och håller på i datorn. 

Lustigt att det skulle till ett upplopp i Stockholm, för att medierna och politikerna fattar allvaret i den kriminalitet som ökat. Poliser i Malmö har varnat i flera år för detta och sagt att det måste till hårdare straff och fler poliser. Men istället blir det en omorganisation som försvårar deras arbete. 

Vem som helst kan räkna ut att kriminella sprider sig och inte stannar i en stad. Eftersom politikerna inte klarar av att ta hand om alla som kommit till Sverige, så blir de ett lätt byte för de kriminella. Istället för att gå omkring och inte göra någonting, får de chansen att tjäna pengar och bli någon. Unga tycker att det är spännande att köra vapen på moppen till olika ställen, eller sälja knark. 

USA har haft detta problem i många år och inte har det blivit bättre. Jag vill inte skylla på invandrarna utan på politikerna som inte vågar göra något. Ett fängelsestraff ska kännas och någon frigång bör inte ges. Utvisa de som inte förtjänar att vistas i Sverige och se till att det verkligen görs. 

Tror att många svenskar och då menar jag även de som är inflyttade, vill ha mer ordning och reda i samhället. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.