Ler ikväll

Ringde pappa för någon timme sedan och han är i flyttbestyr. Han har packat alla sina saker han haft med sig till korttidsboendet. Skickade med sina papper med mannen igår, som jag lagt i hans mapp. Man skulle nog kunna säga att han sitter på resväskan och väntar på att få komma till sitt permanenta boende här i byn.

Idag berättade han att de sagt att nu är transporten beställd till onsdag nästa vecka och han verkar så glad igen. Vi pratade gardiner och säng. Han frågade om posten och jag kunde försäkra att jag gjort adressändring och att telefonen blir inkopplad samma dag han kommer. Fyra dagar och sedan är han hemma igen. Det har varit jobbigt och jag har mått dåligt att han varit så långt borta. Det hade väl känts bättre om jag inte skadat mig och kunnat hälsa på honom oftare.

Jag kan se bort till hans hus och eftersom det alltid står någon bil framför entrén, vet jag var hans fönster är. Äntligen säger jag.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.