Nästan klara

Dagen försvann så snabbt igår och jag hann inte skriva fler inlägg. Var till pappas gamla lägenhet och rensade ut det sista, så nu är det bara att tömma lägenheten. Sedan gick jag till pappa i vanlig ordning och pratade en stund. Han hade pratat i telefonen som fungerar bra, vilket vi ville veta. Men en sak kändes märklig och det var att han pratat med min syster som jag inte har någon kontakt med efter att hon varit så elak mot mamma. Nåväl min gudfar har avlidit i hög ålder och jag har väntat på besked om när begravningen ska ske. Min syster hade sagt att det skulle bli på torsdag och att vi inte behövde skicka blommor. Hon hade pratat med en av min gudfars döttrar. Jag skrev i messenger till min andra kusin och fick kopia på dödsannonsen och det visar sig att begravningen är nästa torsdag och att vi hinner skicka blommor.

Idag ska jag beställa en fin gravbukett från mig och pappa. Får en känsla av att min syster inte ville att jag skulle skicka något och att mina kusiner som jag betraktar som mina storasystrar trott att jag struntar i min gudfar. Detta bekräftar att min syster är elak. Tråkigt men sant.

Måste kila nu då pappa får besök om en stund och vill att jag ska vara med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.