Vårtrötta

Tror både vi och hundarna är påverkade av våren och ljuset. Det har varit en mörk höst och vinter, så det är kanske inte så konstigt. Nu när ljuset kommit tillbaka hinner vi inte med riktigt och jag känner igen symptomen från när jag bodde i Luleå. Men det går över.

Idag har jag rensat bort allt granris jag haft i lådor och krukor. Nu när vår blommorna börjar sticka upp vid vagnshjulet känns det inaktuellt med granris. De var förresten inte gröna längre utan mer grågröna. Tjoff, så blev det en säck av det då. Passar på när mannen bokat ett släp och ska köra till tippen i morgon.

Kom hem från pappa och vecklade ut en säck i garaget. Skosortering skulle det bli. Nu har jag inte hundra par skor eller ens femtio, men de med lite högre klackar går bort. Jag har aldrig köpt några märkesskor som Jimmy tjotjo eller kalaschnikov. Vet inte riktigt vad de heter men jag har ju sett Sex in the city så jag vet att det finns sådana märken. Men sedan flera år har vissa skor och stövlar samlat damm i garaget och nu ligger de i säcken.

Vi har tänkt att rensa ur garaget som vi använder som hall istället för den lilla vi har. Det är perfekt att öppna dörren och bara släppa in hundarna, även när de är våta. Bara att tu ut handdukarna ur torkskåpet och hundarna älskar varma handdukar. Tyvärr, har det också blivit så att många bra att ha saker hamnat i garaget. Saker som vi aldrig använder utan de bara ligger där och tar plats. Brädor, frigolit, gamla dammsugare och annat som man alltid kan ha användning för, men det har visat sig att vi inte behöver dem.

Så i morgon ska det köras skräp och eftersom mannen ska köra, blir det jag som sorterar och kastar. Nu har vi en hel del bråte som ligger vid väggen av huset, som ska kastas. Gamla duschdelar i parti och minut.

Fasen det känns som fredag idag eftersom mannen tagit ledigt i morgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.