Annonser
Lämna en kommentar

Vårtrötta

Tror både vi och hundarna är påverkade av våren och ljuset. Det har varit en mörk höst och vinter, så det är kanske inte så konstigt. Nu när ljuset kommit tillbaka hinner vi inte med riktigt och jag känner igen symptomen från när jag bodde i Luleå. Men det går över.

Idag har jag rensat bort allt granris jag haft i lådor och krukor. Nu när vår blommorna börjar sticka upp vid vagnshjulet känns det inaktuellt med granris. De var förresten inte gröna längre utan mer grågröna. Tjoff, så blev det en säck av det då. Passar på när mannen bokat ett släp och ska köra till tippen i morgon.

Kom hem från pappa och vecklade ut en säck i garaget. Skosortering skulle det bli. Nu har jag inte hundra par skor eller ens femtio, men de med lite högre klackar går bort. Jag har aldrig köpt några märkesskor som Jimmy tjotjo eller kalaschnikov. Vet inte riktigt vad de heter men jag har ju sett Sex in the city så jag vet att det finns sådana märken. Men sedan flera år har vissa skor och stövlar samlat damm i garaget och nu ligger de i säcken.

Vi har tänkt att rensa ur garaget som vi använder som hall istället för den lilla vi har. Det är perfekt att öppna dörren och bara släppa in hundarna, även när de är våta. Bara att tu ut handdukarna ur torkskåpet och hundarna älskar varma handdukar. Tyvärr, har det också blivit så att många bra att ha saker hamnat i garaget. Saker som vi aldrig använder utan de bara ligger där och tar plats. Brädor, frigolit, gamla dammsugare och annat som man alltid kan ha användning för, men det har visat sig att vi inte behöver dem.

Så i morgon ska det köras skräp och eftersom mannen ska köra, blir det jag som sorterar och kastar. Nu har vi en hel del bråte som ligger vid väggen av huset, som ska kastas. Gamla duschdelar i parti och minut.

Fasen det känns som fredag idag eftersom mannen tagit ledigt i morgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: