Där försvann den söndagen då

Tyckte att vi nyss steg upp ur sängen och precis nu har jag gett hundarna deras middag. Blev inte mycket gjort, men det är skönt att bara vara ibland. Våra frukostar är i regel långa och sedan har nästan halva dagen gått. Därför går vi med hundarna direkt vi vaknar. De behöver ju ändå toaletta sig och för oss är det ett bra sätt att vakna på.

Därför blev besöket hos pappa rätt kort idag för när vi satt och pratade så var det eftermiddagsfika. Pappa vill gärna fika med sin kompis Bertil och det vill jag inte ta från honom. Han har längtat efter någon att prata med och nu har han fått det. Farmor hade gammeldisco i sitt rum. Hon spelade musik på radion för glatta livet. Jag hörde den när jag svängde runt hörnet mot hennes rum. Mannen var lite lomörad när vi gick hem.

Nu är det nästan kväll och mannen har satt in en god gryta i ugnen som vi ska ha till middag. Det luktar ljuvligt i hela huset. Naturligtvis kom det en regnskur precis innan hundarna skulle få sin rastning i trädgården. Den blev inte långvarig då de inte tycker om vått uppifrån.

Annonser

2 svar till “Där försvann den söndagen då”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.