Annonser
Lämna en kommentar

Solig fredag

Idag har jag en del att göra. Först ska det dammtorkas i hela huset. En del kanske tycker att jag är lite petimeter med att städa, men var och en gör efter sitt huvud. Vi har en liten pälsängel som får röra sig i hela huset och det blir hundhår både högt och lågt. Därför torkar jag av lite här och där varje vecka och i morgon blir det golven. Jag har ju börjat gå med hundarna varje dag och de älskar att vara ute i solen. Vädret medger att jag har öppet till trädgården och hundarna kan gå ut när de vill, men de behöver komma ut och läsa tidningen också.

Apropå tidning, ska jag även gå till affären och köpa en sådan till pappa idag. Vi spelar på v75 varje lördag och är med i ett andelsspel som jag köper på fredagarna. Alltså blir det en hel del steg idag. Igår lyckades jag komma upp till lite mer än de tiotusen steg som är mitt mål för varje dag.

Läste en intressant artikel om en modebloggare, som inte tycker om att tvätta håret. Känner igen mig där. Hon tvättar håret var tionde dag och där är inte jag ännu. Men nu är jag nere i en gång i veckan. Att jag tänjer på hårtvätten beror på att mitt hår ser bättre ut när det inte är nytvättat. För att det inte ska klia, har jag i torrschampo när det börjar göra det. Sedan är det ju bra för miljön. Mindre kemikalier i vattnet. Hoppas jag kan komma till samma som bloggerskan tillslut, för det är så tråkigt att tvätta håret.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

som självförsörjande ö-bo(nde)

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: