Tyst minut idag

Jag stannade upp klockan tolv idag och blundade. Tänkte på de två besökarna som dog, kvinnan från Uddevalla, den lilla elvaåriga tös och den stackars hunden. En vettvilling som inte borde finnas i Sverige, dödar dessa människor som tyvärr råkade befinna sig på Drottninggatan. En hund som glatt följt med sin husse eller matte på promenad i stan. Oskyldiga som absolut borde vara vid liv idag.

Det kommer ta ett bra tag innan denna händelse bleknar. Visst måste livet gå vidare, men jag kommer alltid ha en liten pyrande ilska inom mig. En ilska över att det fick hända och att liv gått till spillo.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.