Äntligen en klar 

Efter en massa krångel med nya symaskinen, har jag lyckats sy kantband på ett av täckena. Den som ska ligga på hundsoffan i husbilen. Bara mannens mått stämmer så blir det bra. Vi har alltid haft en pläd där och eftersom vi har pälsklingar blir det en massa hår. Svårt att borsta och hålla rent. Ett evigt borstande har det varit. Med ett täcke blir det enklare och jag kan tvätta det i maskinen. 

Kanske inte den finaste färgen, men det viktigaste är funktionen. 

Nu har jag två täcken till att sy kantband på. Den soffa jag ofta sitter på. Där har jag haft en pläd och det är fruktansvärt när det är varmt väder. Den kliar och är allmänt obehaglig. Den andra ska ersätta pläden vi har över mittenpartiet i sängen. Den del vi skjuter ut mellan våra sängar och där hundarna sover. Att ha en pläd där är inte det bästa. Den luddar av sig och blir väldigt hårig efter varje natt. 

Dessa ska jag sy i morgon. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.