Värk i foten /benet 

När vi gick med i går, var det som en stöt gick från fotsulan upp i benet. Sedan kunde jag inte stödja på foten. Sista biten hem var en plåga för mig. 

Senare på kvällen var det lite bättre och jag kunde stödja lite på den. I morse kändes det rätt bra tills jag skulle ta fram frukost. Samma stöt och tårarna nästan sprutade. Nåväl lite vila skulle väl göra susen. 

Det gjorde det tills jag stod på garageuppfarten med Unkas. Då hände samma sak igen. Men jag bet ihop och stapplade iväg. Det släpper efter en stund och tjong så kommer det igen. När jag sedan gick med Kuma gick det bättre. 

Jag misstänker att en nerv kommer ikläm och när jag skakar på foten blir det bättre. Tog en fjärde del morfin tablett, men blir så illamående av dem. Tycker foten är mer svullen idag än tidigare. Nu har jag inte lika ont, men aktar mig för att gå bakåt för då kommer värken. 

Nya tag i morgon då. 

5 svar till “Värk i foten /benet ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.