Annonser
2 kommentarer

Omväxlande väder 

Ena stunden sol och andra regn. Det enda som är konstant är vinden. Det blåser ordentligt, men +20 så man fryser inte. 

Fick sms att mina kängor kommit till Matöppet och fnulade lite på hur jag skulle göra. Det är på onsdagarna jag brukar handla åt pappa, men jag behöver nya kängor nu. Allrahelst när vädret är såhär. De jag har är sönder i sulan och läcker in vatten när marken är våt. Klafs, klafs låter det när jag går. 

Jag tog med mig körkortet och skrev ner kvittonummret på en lapp. Sedan traskade Unkas och jag iväg. Vi hade tur att det var den soliga tiden och jag slapp klafset. Nu kommer jag till fördelen med att bo i en liten by. Man känner igen de flesta. Därför kunde jag knacka på rutan och be en av de anställda i Matöppet att hämta paketet. Unkas och jag väntade utanför. Jag skulle aldrig för mitt liv binda en av mina hundar utanför affären. 

Därför kunde jag glatt bära hem mitt paket. Sedan kom det mest spännande. Kan jag få på mig kängan på vänster fot? Efter att ha gått ca 5km är jag hyfsat svullen runt ankeln. Men jag fick på mig den och den sitter som en smäck. Provgick i garaget och dessa blir superbra. Det är någon gelé i sulan som ska göra gången bättre. Vilket jag verkligen behöver. 

Nu är det bara att hoppas att sulan håller bra. Har nämligen slitit ut två par kängor av den billigare modellen. Detta par ligger nog i mellanklassen. 

Annonser

2 comments on “Omväxlande väder 

  1. Bra kängor är guld värda!

  2. Första promenaden idag och jag är supernöjd med dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

som självförsörjande ö-bo(nde)

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: