Vi klarade oss

Inget regn ännu, men fasen vad det blåser. Känns som att hela hjärnan är genomblåst och håret vill jag inte ens tala om. Får väl vara glad för att vi inte blev våta i alla fall. Snart har halva sommaren gått och vi har lärt oss flera nyanser av grått och att blåsten kan komma från olika håll. Tidigare var det sydvindar och i två dagar har det blåst från öster. Det är väl därifrån regnet ska komma. Jag tröstar mig med att vi inte sitter på någon camping.

Mötte grannen som verkligen var urless på vädret. Han har byggt ett utekök, som han säkert inte använt många dagar i år. Trist är ordet. Läser reseberättelser som husbilsfolk skrivit. Visserligen är det flyttfåglar som tillbringar vintern i Spanien, men nog suger det i resetarmen. Men snart så. Husvakt ordnad och det känns tryggt. Grannar är väldigt bra att ha. Men just nu känns denna låt lite uppmuntrande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.