Lite underhåll idag

Jag har kört tvättmaskinen varje dag sedan vi kom hem och därefter torktumlaren. Eftersom jag är pollenallergisk är det uteslutet att hänga ut vare sig kläder eller lakan. Med hundar i huset blir det x antal päls i maskinerna efter ett tag. Den sista tvätten jag tog ut ur tumlaren var inte helt torr och jag fick köra en extra gång. Innan jag fortsätter med tvätten, måste jag rensa alla filter. Så det har jag sysslat med denna morgon. Spola rent, plocka upp allt ludd ur tvätthon och sedan om igen. Tog en stund men nu står filter på tork i grovköket.

Jag älskar tomater och äter dessa frukter flera gånger om dagen. Men problemet är att de vi köper här i Sverige är så förbaskat sura. Förra veckan vattnade jag grannens tomater och såhär efteråt ångrar jag att jag inte plockade några. Mannen har köpt kvisttomater men de är hemskt sura. Tror inte att de är riktigt mogna då de antagligen plockas för tidigt. Vi kanske förvarar dem helt fel och det tänker jag ta reda på idag. Jag vill ha söta tomater.

Det kanske är förbjudet, men vi handlade citroner i Frankrike och jag missade att vi redan hade flera så mannen fick order om att köpa fler. Måste ha citronvatten varje morgon. Därför hade vi med oss citroner hem och det är jag glad över. De är mindre än de vi brukar köpa här hemma, men de smakar väldigt mycket mer. Gott.

Hittade denna sida på youtube och nu vet jag vad jag ska göra av citroner och tomater.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.