Tyvärr inget att berätta

Kan avslöja att vi är ute efter en ny familjemedlem och var iväg för att titta på en liten tös. Men tyvärr fungerade det inte alls med den. Vet inte varför hon gjorde utfall mot våra pojkar som blev väldigt ledsna. Men det går flera tåg och vi letar vidare. En polarhund funderar vi på då temperamentet är precis det vi vill ha.

Nu har huset blivit städat, växter planterade och blommor vattnade. Dags för ett behövligt bubbelbad och avkoppling. För övrigt tog jag min sista kortisontablett idag och peppar peppar, marken gungar inte särskilt mycket. Om några dagar är jag fit for fight. haha.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.