Färgen är grå

Annonser

En färg som många tagit till sig är grått och tyvärr har himlen anammat den färgen denna sommar. Alltför ofta har dagarna haft olika nyanser av grått. Igår var det ett undantag för då var det blått så det nästan gjorde ont i ögonen. Jag klagar inte, tro inte det. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Detta säger jag tyst för hundarna är inte omåttligt förtjusta i vatten som kommer uppifrån. Å andra sidan är de inga badhundar heller. Simma är inget de är speciellt förtjusta i. De går gärna ut när det regnar, men när vi kommer in vill de gärna bli torkade med varma handdukar.

Detta var mental upp peppning inför en kanske regnig höst. Man vet aldrig hur det blir. Denna höst behöver jag inte tillbringa inomhus och det är jag glad för. Jag behöver luft och att komma ut i naturen är som meditation för mig. Denna höst kommer jag ju ha ännu mer sällskap av mr J, som snart släpper sina sista uppdrag. Om vädret blir torrt kommer vi säkert köra ut med husbilen en del. Hade gärna åkt till Öland en sväng. För två år sedan fick farmor åka med och det blev en rolig tur. Nu klarar hon inte det längre och pappa är inte heller aktuell för husbilsturer, då han sitter i rullstol.

Letade precis efter en bild med farmor då hon var ute och åkte med oss. Men förgäves och upptäckte att det är hög tid att rensa bland mina bilder. De jag laddat ner från mobilerna jag haft innehåller en massa skräp. Alltså har jag en hel del att syssla med i vinter. Garderoben behöver rensas ut, foton i datorn ska sorteras och kastas bort och sedan har jag samlat på mig x antal avlagda skjortor som mr J inte vill ha. De ska sys om till diverse klädesplagg åt mig. Jag har idéer och det ska bli spännande att se om det blir bra.

Men idag ska jag endast gå ut med hundarna i omgångar, då mr J konsultar. Sedan ska jag gå till Matöppet och lämna in lottokuponger och handla åt pappa.