Så fin dagen blev

Annonser

Dagen började väldigt grått och vått, men utvecklade sig till att bli en solig varm dag. Vi traskade iväg ut på landet innan frukost och Turbo smög på fåren i hagen. En stunds vila på en mur blev det i solen som tittade fram. Efter den turen smakade det gott med frukost. Vi skulle släppa ut hundarna på förmiddagen, men igelkotten tryckte vid vattenslangen så det blev inte mycket med det.

Mr J har betalat våra räkningar så nu vet vi vad vi har att röra oss med resten av månaden. Efter det behövde han avreagera sig och vad är bättre än att klippa gräsmattan? Luktar gott av nyklippt gräs nu och hundarna har fått en eftermiddag i trädgården. Jag har lagt lakan i tvättmaskinen som jobbat på bra och sedan vattnat alla blommor inomhus. Allt under överinseende av Turbo som kollat att allt gått rätt till.

Skönt att veta att nu har Mr J endast fem dagar kvar att arbeta. Sedan blir det 52 veckors semester. Jätteroligt att han slipper arbeta till 65 år. Nu kan vi njuta av livet och är inte alltför gamla och knackiga. Den som spar han har, sade min mamma. Vi sparar på livet och med mindre stress kanske vi får många fina år. Planer har vi och det känns spännande. Men först ska vi landa i vardagen hemma.

Jag laddar för min sista vecka som ensam med hundarna. Ska rensa rabatterna före den riktiga hösten kommer om nu vädret håller i sig och det blir torrt. Förra året blev det inte gjort, eftersom jag inte var så rörlig. Snart går vi över till vintertid och mörkret kommer. Ska köpa doftljus och tända värmeljus för att känna lugn och härda ut denna vinter. Tycker vintrarna blir jobbigare för varje år. Då är det främst mörkret jag syftar på och även isen som vi ofta får dras med här nere i skåne. En annan som får mig på bra humör är Joakim.

http://www.youtube.com/watch?v=fGywkDOlJtw