Moln på himlen

Annonser

Precis som omvärlden just nu har vi en del tjocka moln på himlen, som skymmer solen. Det är nästan så att jag öppnar mobilen med andan i halsen. Vad har Trump twittrat om nu eller Har Rocket man tryckt fingret på någon knapp han inte borde? Nu hoppas jag faktiskt att de fortsätter hålla sig till käftandet i sociala medier. Det verkar de vara duktiga på. Obehagligt är det i alla fall.

Molnen till trots är det varmt ute och hundarna kan vara i trädgården hur mycket de vill. Unkas och Turbo utnyttjar det till fullo. Kuma chillar inne hos mig i biblioteket. En kort stund ute räcker för hans del.

Jag vaknade inatt av halsbränna och fy vad ont det gjorde. En rennie gjorde att jag kunde somna om. Tror att det var den råa purjolöken som jag åt till middag igår. Därför tog jag inget på frukostmackan i morse. Starka saker det där.

Men nu ska vi strax ge oss ut i byn och hundarna ska få läsa tidningen. De måste få doftintryck varje dag, så trädgården räcker inte. Jag behöver också komma ut i solen och se mer än hemmet.