Blåsten fortsatte idag och molnen körde racer på himlen.

Annonser

Härligt med blå himmel idag också. Jag blev väckt av dem som vanligt och gick upp och släppte ut dem. Sedan kunde jag ta det lugnt och klä på mig. Innan jag går ut måste jag plocka fram allt till frukosten för annars kan vi inte bre smörgåsarna. Nytt vatten i skålen till hundarna och så en stund på sängkanten. Nässpray och en snabb titt i mobilen på vädret är ett måste för mig.

Våra fina buskar blommar som tokiga nu och det är så fint. Men jösses vad det blåste här på baksidan.

Ville ge ett bevis på att mina rosor verkligen har knoppar nu och snart kommer att blomma ut. Så var beredda på en del foton med rosor framöver. Galen i rosor som jag ju är. Men vi har haft sol och bara det gör mig så glad.

Glömde kanske att tala om att dessa vita blommor är från våra Ruby rose och de är så söta. Ser även att det kommer knoppar på citronträdet så det kanske kommer fler citroner detta år. Det är ju nu som allting börjar etablera sig ordentligt och vi kan se hur allt växt till sig. Det är så roligt.

Varmare väder är på ingång och det ser vi fram mot. Varma nätter kräver fäktar och vi är beredda. Men än så länge har det räckt med att ha fönstret öppet. Jag sover oftast utan täcke nu medan JR till och med kan ha en tröja på sig.