Veterinärbesök

Vi upptäckte att Unkas har en klo som gått av. Som tur var är inte pulpan skadad utan endast spetsen av klon. Eftersom det ändå är dags att klippa hans klor så ringde Mr J och fick en tid idag eftermiddag. Så vi skyndade oss ut på promenad med hundarna och vi få i oss lite mat. Det blåser en hel del och mörka moln far fram som skepp på himlen. Ibland släpper de några droppar mitt i solskenet. Lustigt väder. Kuma och Turbo blev snopna när de inte fick följa med Mr J och Unkas.

Jag har inga åtaganden idag mer än de vanliga sysslorna hemma. Skönt efter gårdagens bomtur med pappa. Det har blivit lite mycket denna vecka som är första veckan Mr J är hemma. Massor av papper och samtal för att allt ska flyta som det ska. Därför kommer det att bli skönt när allt är ordnat.

Man lever i en vardag och så ska den ändras. Innan en ny vardag fått fästa sig, blir det lite rörigt. Vi har fått ordning på morgnarna och nu är det resten av dagen som ska bli lugn. Det är nog tuffast för Mr J som måste landa i friheten.

Blev lite förvånad i förmiddags då jag ringde till pastorsexpeditionen här i byn. Pappa har fått en inbjudan till kaffe senare denna månad och jag lovade att anmäla honom. Jag ringde och hamnade i en kö. Är det verkligen så många som ringer till pastorsexpeditionen att det är kö? Blev fundersam men väntade och väntade, tills jag hamnade hos en telefonsvarare. Tala om ditt meddelande och telefonnummer så ringer jag upp sedan, sade rösten. Denna svarare måste vara proppad av meddelanden just nu. Ska bli intressant att se om någon ringer mig. För övrigt så tycker jag inte om telefonsvarare.

http://www.youtube.com/watch?v=5bEuNaPRnF0

Lämna ett svar