Juldag

Vi tog sovmorgon idag till halv tio, något som kändes välbehövligt. Nu hade vi ju ingen stress före julafton eller igår, så helt slut var vi absolut inte. Gårdagen förflöt i lugn takt. Efter att ha varit hem till våra gamlingar och lämnat julblommor och pratat bort någon timme, hade vi ett par timmar tills H skulle komma. Lite dukning och förberedelse av julmaten, satte vi oss med en whisky och kopplade av. Såg Kalle Anka och blev lite nostalgiska.

Det var faktiskt länge sedan jag satt ner och såg alltihop. Tidigare år har jag oftast hållit på att förbereda julmaten just då. Men i år var det bara tre som skulle äta och vi hade endast sådant som vi tycker om. Vår fina H ville bara ha ett paket och vi blev lite villrådiga, eftersom vi köpt flera saker. Har man bara en att skämma bort så blir det ofta så att vi köper flera saker. Sedan spelar det ingen roll hur gammal H blivit. Tror att vi kommer köpa julklappar till honom så länge vi lever. Därför letade Mr J fram en kartong och vi lade alla saker i den. Voila, det blev ett paket! Lite förbryllad var H när han fick det. Vad kunde rymmas i ett så stort paket? Han hade inte önskat sig något stort. Tror att han blev väldigt nöjd med innehållet i paketet.

Någon snö har vi inte fått denna jul. Det spöregnade hela dagen igår. Vår gräsmatta ser inte ut såhär i år.

Ett svar till “Juldag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.