Upprepning

Snart kan vi konstatera att det aldrig blev någon vinter i skåne. Jag klagar inte men det kunde faktiskt vara lite torrväder nu. Duggregnet förföljer oss när vi är ute med hundarna. Just nu sveper dimman in i byn och jag tyckte mig höra vårfåglar när jag var ute och fyllde på fågelmataren. Jag för ett krig mot korparna som försöker snylta på fågelmaten. Om det inte var så att de skrämmer bort alla småfåglar, hade jag inte brytt mig.

Kastar ett öga ut mot gatan och vad får jag se? Jo, det snöar! Frågan är om det kommer att lägga sig då vi har +2 i luften? Blir väl bara snömögel i såfall.

Kanske det kommer att se ut såhär om temperaturen sjunker ikväll. Eller kanske inte för nu slutade det.

Jag ska inte gå ut mer idag då Mr J tar hand om kvällsturerna. Ingen trädgård då den är som en våt svamp. Men jag ser fram mot kvällen och nya avsnitt av ”West wing”. Vi har kommit till tredje året och president Bartlet tänker försöka bli omvald. Det är så spännande att följa arbetet i Vita huset och serien har vunnit flera priser. Bland annat på grund av att den är så realistisk. några Författarna följde folket som arbetade där under ett år och utifrån sina iakttagelser skrev de serien, som innefattar sju år allt som allt. Vi har med andra ord några avsnitt kvar. Jag vet att jag skrivit om detta i ett tidigare inlägg, men var bara tvungen att göra det igen.

Bloopers är alltid roligt att titta på och här är några från serien.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.