Vintern fortsätter

Annonser

Det snöar och är sol om vartannat, det enda som är konstant är blåsten. Tvåsiffrigt kallt i natt men nu är det ensiffrigt. Man får vara glad för det lilla.

Men detta är inte vad jag vill se utanför köksfönstret. Det var knoppar på busken utanför och nu är de täckta av kall elak snö. Jag skyndade mig ut och fyllde på fågelmataren och satte en talgboll i korgen. De stackars små fåglarna har det kärvt just nu och behöver mat.

Jättekul tycker Turbo som skuttar runt i snön som en kalv på grönbete. Vi passar på att gå ut då det snöar lite mindre. Spana in överhänget på altantaket. Trädäcket syns inte alls ,fast det finns faktiskt där.

Unkas har inga problem, trots att snön är rätt djup. Ute i trädgården leker han gärna med Turbo. När sedan vi är ute båda två med hundarna där, så är det party party.

Så skönt att få sträcka ut ordentligt tycker Turbo. 

Kuma tvärstannade vid dörren och jag fick locka ut honom. Han tyckte att det var onödigt att hälla ut detta i trädgården.

Men han följde med till framsidan och blev väldigt besviken att det var samma sak där.

Näe, lika bra att gå in igen.

Det går ju inte att göra sin toalett här. Mr J tänkte att det kanske skulle gå bättre om han gick ut med Kuma i koppel, för han kan inte göra något när rumpan är i snö. Men vår lille man tvärstannade utanför garagedörren. Va, fan har ni hällt denna skit här också!!! Efter fem meter på gatan tvärvände han och skulle in igen. Han var jätteglad när han kom in och jag undrar om han ska hålla sig hela dagen eller falla till föga tillslut?