Mors dag

Det känns tomt att inte ha någon att fira denna dag. Inte för att vi brukade göra något stort av det, men en blomma och ett kort blev det alltid. Kaffe med tårta eller glass och en trevlig stund med prat och skratt. Jag och mamma stod nära varandra. Vi diskuterade och pratade om allt mellan himmel och jord.

Jag såg en bild på instagram från Anders Bagge som klippt ett rött hjärta i gräsmattan så att hans mamma ska se det från där hon är, någonstans däruppe. Jag kan inte göra det men hoppas att mina tankar ska kännas hos min mamma som finns där någonstans.

Grattis på mors dag från Lotta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.