Semestertider

Annonser

Jag har ju berättat att det är väldigt tyst i byn just nu och lite beror det väl på att det inte finns något gräs att klippa. Torkan gör ju att det bruna får ligga där det ligger. Det är en kö på fyra kilometer på Öresundsbron och det är väl både hemvändande semesterfirare och turister som vill till Sverige. Hoppas bilisterna har ac i bilen för idag är det varmt.

Mr J har ringt Trelleborgs kommun två gånger och påpekat att gatubelysningen inte fungerar. De tackar för påpekandet men ingen har gjort något åt det. Nu är jag glad över att vi inte är ute i Europa och åker. Det är ju guldläge för inbrottstjuvar när allt är kolsvart på natten. Upplever ofta att det är så att i själva Trelleborg kostas det på och är så noga, men i byarna runt omkring är det inte så noga. Därför blev vi mäkta förvånade över att det asfalterades i byn förra veckan. Men det var väl så att de hade lite asfalt över och tyckte att de kunde täppa till en del hål som varit i över ett år.

Jag firar Frankrike idag då det är nationaldag där.

Hittade en film på YouTube och drömmer mig tillbaka till Languedoc där vi brukar vara. Hoppas det inte dröjer alltför länge tills vi åter är där nere. Såg även en film på firandet av nationaldagen i Paris och det var pampigt.

Tillbaka till byn igen då och dags för middag säger Unkas.