Regnet drog förbi

Annonser

Det regnade från igår eftermiddag till i morse. Gräsmattan verkar ta sig ordentligt och den växer. Men jag tror ändå att alla växter tror att det är september nu och håller på att gå i vintervila.

Vi slapp regnkläder då vi gick med hundarna i morse. Jag vaknade tidigt då Mr J skulle ring veterinären och boka tid för kloklippning på Kuma. De har haft semesterstängt och då trodde vi i vår enfald att det kanske skulle gå att få en tid redan idag på morgonen. Ack, vad vi bedrog oss. Fredag morgon blev det. Ringde faktiskt Evidencia i Trelleborg och de hade tid i morgon, men skulle ha ettusenkronor för en spruta lugnande och kloklippning. Hutlöst, säger jag. Kuma gillar nämligen inte när någon annan än vi tar på hans tassar. Men eftersom han är en sarloos, måste man vara väldigt försiktig med lugnande medel och vid nedsövning. Vi väntar till fredag då vår vanliga veterinär har tid.

Mr J var hos farmor och hon var som vanligt och lika snurrig i huvudet som hon brukar. Men eftersom hon har hjärtflimmer varje dag äter hon tabletter mot det. Nu kan vi vara lugna ett tag till (kanske).

Det slutade att regna och dörren till trädgården är öppen som vanligt. Turbo ligger vid staketet och håller koll på alla som gå förbi. Hon skäller aldrig så ingen blir störd .

Ja, det var måndag det och jag känner mig trött. Tur man inte behöver jobba också.