Inomhusdag

Annonser

Promenadväder när vi steg upp i morse och hundarna var ivriga att komma ut på en långrunda. Vi velade ett tag om det skulle bli shorts och t-shirt eller jacka och långbyxor. Jag tog på mig det förstnämnda och öppnade dörren ut till trädgården. Ropade till Mr J att min klädsel fungerade och så traskade vi iväg. Det var riktigt skönt och kändes som en vanlig svensk sommardag.

Sedan kom regnet och vi känner oss lite frusna trots att fläktarna är avstängda och endast två fönster är öppna. Fick höstkänsla idag och tycker att det gick så fort. Precis som när det blev medelhavssommar i maj, så kom hösten över en natt. Nu hoppas jag att det får ligga på runt tjugo grader ett tag till och inte som idag sexton.

Hundarna har verkligen tyckt att söndagen ska vara en vilodag, för de har sovit hela tiden. Men eftersom regnet slutat för länge sedan blir det lite utgång efter deras middag.

Blev lite oroliga då Mr J skulle hälsa på farmor och hon fått hjärtflimmer igår och åkt till sjukhuset. Förbaskade vikarier som inte ringer och berättar sådant. De påstod att de ringt men Mr J har inget missat samtal och de vet att de kan ringa mig också. Nu hittade vi farmor i Trelleborg och efter behandling så mår hon bra och kommer hem idag. Så det slutade bra i allafall.