Förtydligande

Jag tänkte tydliggöra mitt tänkande från inlägget tidigare idag. Det skrev jag mitt i städningen av huset och jag känner att jag vill få ur mig mer. Ju närmare valet vi kommit, desto smutsigare tycker jag att olika skriverier och utfall blivit.

Jag läser flera olika dagstidningar för att få en så nyanserad bild av verkligheten, men nu känner jag att just Aftonbladet börjar snaska till sig. Något år var det Expressen som letade skandaler och smutskastade olika människor. Det är naturligtvis bra att journalister gräver fram oegentligheter som politiker gör eller gjort. Men när det sker ensidigt mot något parti eller politiker blir jag arg.

Tidigare har de försökt hitta saker hos SD och visst har en del saker fått håret att resa sig på mitt huvud. Men när man kategoriskt börjar rikta sig på ett parti som hänger på gärdsgården inför valet och även ett annat parti som kan få sin partiledare som statsminister, luktar det surt.

Det är faktiskt inte journalister som ska bestämma vilka eller vilket parti som ska leda Sverige efter valet. Du och jag bestämmer och vi har rätt att få adekvat information om var partierna står och inte någon förbaskad smutskastning av vare sig partiledare eller partier. Desperationen lyser mellan raderna i Aftonbladets artiklar och miljöpartiets utspel om att kontakta centern och liberalerna.

Jag slutade rösta på socialdemokraterna när Göran Persson stal våra pensionspengar. De skulle låna sade de och det lånet har aldrig betalats tillbaka. Istället har Sverige fått fler fattigpensionärer än någonsin. De pratar om att de vill göra ditten och datten för oss människor. Jag undrar varför har de inte påbörjat alla dessa förbättringar under denna mandatperiod? Min röst kommer de aldrig mer att få. Tack för ordet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.