Det luktar skämt om valfläsket

I flera dagar har Stefan Löfvén pratat om att det ska komma riktigt fina saker när de släpper sin budget. Två veckor före valet kom ett vallöfte som känns som ett hån. En extra semestervecka för föräldrar med barn från 4 – 16 års ålder. Hur många pensionärer, ensamstående utan barn och unga småbarnsföräldrar tycker att det blir suveränt? För att inte tala om alla småföretagare med personal som har barn. De har svårt ändå att pussla ihop arbetsscheman när det vabbas och folk vill ta ut sina semestrar.

Näe, detta valfläsk luktar skämt på långt håll. Var ska de ta pengarna från som denna sk ledighet kostar? Får företagen någon kompensation? Tror inte det.

Det är nog inte bara jag som skulle vilja slå något hårt i huvudet på politikerna just nu. Varför ska det vara så svårt att komma med förslag som alla får någon nytta av. Förresten förslag vill vi ju inte ha. Beslut som sedan genomförs är sällsynta.

Önskar valet var över så vi slipper mer av det här möget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.