Lyckad onsdag

Vår Madame är besiktad och det helt utan anmärkningar. Visserligen är hon rätt ny så det är inte så konstigt, men jag tycker ändå att det är läskigt att besiktiga bilar.

Vet inte varför det blev en hon, men kanske kan det bero på färgen. Eller för att min jeep också var en hon. Nåväl det blev Madame och hon lever upp till sitt namn.

Jag stannade hemma när Mr J skötte besiktningen och hundarna är glada över att ha fått ännu en solig dag. De är ute en stund och sedan bara måste de ut för att se om något händer på gatan. Jag är glad varje år det blir en mild och torr höst. 

Lite fika sitter fint nu. Tycker hundarna med som alltid får en korvmacka delat på tre och en halv tunn tuggpinne. Så ordet fika är något alla tre vet vad det är och nåde oss om vi missar tiden. Då börjar snacket och Turbo ställer sig vid dörren och tittar uppmanande på Mr J. Det är han som brukar ordna fika till oss.

Nu stundar talmansvalet och det blir spännande att se hur det kommer att bli. Jag tycker att det bör bli någon garvad politiker som vågar prata med alla riksdagspartier. Slut på sandlådan och mot verkligheten. Där finns mycket att tillägga, men jag avvaktar tills talman är vald och regering inrättad.

Smuttar på mitt kaffe och lutar mig tillbaka för att se ett avsnitt av

En reaktion till “Lyckad onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.