Blåst och snuva

Med hösten kommer blåsten och med den snuvan. Nu slipper jag höra en massa strunt för jag har lock för öronen som alltid då förkylningen blossar upp. De varnade för kuling i havet och det har smittat av sig upp på land. Förutom långpromenaden tidigare idag, har jag hållit mig inomhus.

Mr J har varit till veterinären med Turbo för den årliga vaccineringen. Hon skötte sig ypperligt och var så snäll. Men hemma har hon börjat bädda och vi misstänker att hon börjat löpa. Jag har dammtorkat hela huset och känner mig nöjd med dagen. 

Man blir trött av detta väder och med förkylning blir det inte bättre. Snart ny månad och sedan sak det väl bli vinter då. Jag ser inte fram mot den.

Vi bokade tid för installation av fasta gastankar i Mackan och om en vecka ska vi lämna in henne i Ystad. Skönt att slippa byta tub när gasen tar slut i den ena tuben. Det brukar ju oftast ske mitt i natten och Mr J får gå ut med ficklampa och göra jobbet. Med fasta tankar kan vi fylla på gas precis som när man tankar bilen och när en tub är slut kopplar den automatiskt över på den fulla. I Europa finns det gastankar nästan överallt på mackarna och de börjar komma i Sverige också.

Annars följer jag händelserna i riksdagen och börjar tro att det blir omval. Men det återstår att se. Bara vi slipper Löfvén som statsminister och Magdalena Andersson som finansminister och Fridolidolin som skolminister och Lövin som miljöminister så blir det nog bra tillslut.

Ett svar till “Blåst och snuva”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.