Snabb avfärd

Annonser

Igår var vi ännu en gång och handlade. Kom på att vi skulle ha nya täcken hem också och jag köpte det. Letade fritidsbyxor, men efter ett tag i affären var jag helt slut och gav upp det hela. Skickade in Mr J som inte hittade allt han tänkt köpa. Vi är inga shopping människor.

Efter ännu en hamburgsmiddag körde vi till ställplatsen. Satt och pratade om ditt och datt. Kollade nyheter och skulle lägga oss för natten. Kylskåpets lampa lyste rött och värmaren slutade gå. Vi hade ingen ström kvar. Det var +6 grader ute och snart skulle vi ha det inne också. Mr J hade ställt kylskåpet på 12 volt istället för gas. Det drar batteri som tusan.

Vad göra? Jag tog fram koordinaterna till Örkelljunga där det är el. 12 mil senare körde vi in på ställplatsen, kopplade el, bäddade upp, rastade hundarna och trynade in i bingen.

Nu har vi duschat och jag varit inne i affären hos Bengt och köpt nya kaffemuggar. Mr J är inne och ser sig omkring en stund. Vi ska strax köra till en ställplats som många av våra husbilskompisar pratat om.