Helg och lördag

Kurar skymning som egentligen varat hela dagen. November är en rätt onödig månad i mitt tycke. Bara tråkigt väder och mörkt. När man arbetar så känns det ännu värre, då det inte är en enda långhelg. Ofta har jag kört ned huvudet mellan axlarna och kämpat mig genom denna månad. Försökt vila och ta till vara på dagsljuset under helgerna. Som hundägare lever man verkligen med i årstidernas växlingar och får klä sig därefter.

Idag ser jag fram mot kvalet i F1 från Brasilien. Ett par timmars spänning är alltid trevligt. Hundarna har varit ute i trädgården på förmiddagen då det var lite ljust. Nu blir det bara korta turer för att göra toalett och sedan vill de snabbt in igen. De är hösttrötta de också.

Vi har ställt ut vår lykta där palmen tidigare stod. Nu lyser den så fint i mörkret och palmen står i uterummet under vintern. I vår byter de plats. Vår granne har haft husvisning idag och av någon underlig anledning har han plockat bort alla sina gardiner. Något jag inte tycker är snyggt och så ekar det otroligt mycket. Men i pensionärslängan mitt emot hans hus har de haft en underhållande eftermiddag. De ser rakt in i grannens kök och med ljuset tänt kan de se allt väldigt bra.

Jag är av den uppfattningen att man ska visa upp sitt hus som ett hem och inte som ett kataloghus. Det där med vitt och kalt tilltalar inte mig.

Våra hundar uppskattar mattor och ytor där de kan leka. Det ska vara varmt och ombonat hemma.

  En reaktion på “Helg och lördag

  1. Anne
    november 10, 2018 kl. 16:26

    Ja nog känns det som en enda lång skymning en dag som denna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: