Det är mycket nu

En dimmig fuktig dag har det varit. Men pappa vinkade glatt när vi gick förbi i morse. Uppe i stolen efter att ha haft en släng av kräksjuka. Farmor pratade i telefon för första gången på fler veckor och även om det var lite tokigheter så kunde hon i alla fall prata. Hon hade fått hjälp med att ringa upp Mr J.

Vi har ännu en gång varit förpassade till garaget då flyttfirman var här idag och gick genom det bohag vi ska flytta och beräkna skrymme. Mr J tog hand om den biten. Jag och hundarna lyssnade på Anders Bagges podd under tiden. Sedan har jag rensat och kastat allt som ska bort ur mina garderober. Tror det blev tre hela säckar. Trots att jag är duktig på att rensa så blir det ändå en massa som kanske skulle vara bra att ha. Nu gapar hyllor tomma och jag tror att det endast blir en eller två kartonger med mina kläder. Samtidigt plockade jag i ordning lakanen och handdukarna vi ska ha med oss i husbilen.

Jag har även plockat fram vinteröppna campingar och hittat en som vi ska boka i morgon eftermiddag. Skönt att veta var vi ska ta vägen när vi lämnar huset. Vi måste ju kunna ta oss till pappa och farmor även om det blir snö. Madame har en fin plats inomhus som hon ska få stå i senare, men vi kommer att behöva vår bil i vinter. Mr J håller på att rensa i sin verkstad och det är inte det lättaste. Jag tar kväll för idag och kör vidare i morgon. Sedan är det dags att börja packa. Vi jobbar snabbt.

Beställde en laserskrivare idag , som är trådlös och vi kan ha i husbilen. Den kommer att behövas längre fram tror vi. Listan över att göra saker är fortfarande lång, men vi betar av den hela tiden.

Den här soffan innehåller en hel del kasta bort saker och där ska jag rensa i morgon. Sedan kan Unkas få ligga på den igen för den ska vi spara till nästa hus.

Lämna ett svar