Juldagsbestyr

Gårdagen flöt på med ett skönt lugn. Jag bänkade mig framför tv:n och så Kalle Anka och hans vänner. Före det var jag med julgåvan till pappa, bestående av en påse clementiner. En slank ned direkt och smakade som den skulle. När jag kom hem igen var det Mr J som gick till farmor och önskade God Jul.

Sedan kom H och hade pekdag. Han fick ta det han ville ha från vårat hem. Det blev inte så mycket men en del blev vi av med. Vi hade beställt julmat från ICA och den var över förväntan. Så mycket och så gott det var/är. Vi har mat till flera dagar nu, vilket är bra.

Idag startade vi upp med att tömma bokhyllan i vardagsrummet. Inte så mycket böcker, men desto mer porslin och glas. Jag har suttit och packat i fyra timmar på golvet, vilket resulterade i ett nästan sendrag i högra vaden. Ont i baken och armarna fick jag. Men nu är det nästan klart. Har ett av skåpen kvar och barskåpet. Mr J tömde sina garderober och rensade bort en del glas ur ekskåpet. Hoppas att jag inte drömmer om att packa inatt.

Nya tag i morgon och sedan är det dags för skåpet med alla ärvda porslinsfigurer. Vi har köpt massor av bubbelplast och silkepapper. Här gäller det att verkligen packa. Det är roligt att ärva fina saker men jobbigt när man ska flytta. Men det blir morgondagens problem. Nu blir det vila resten av kvällen och en del julmat förstås.

Hoppas alla haft en fin julafton.

 

Inläggsnavigering

  2 reaktioner på “Juldagsbestyr

  1. Anne
    december 25, 2018 kl. 19:45

    Full fart hör jag! Och det är väl precis som det ska vara med tanke på flytten! Ha en god fortsättning på julen och glöm inte att ta det lite lugnt mellan packlådorna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: