Kväll nu

En bit på väg med allt administrativt och det känns skönt. Jag har nog fått tillbaka min förkylning och det är mindre skönt. Hundarna har ätit och vi ska väl snart inta vår middag. Det är kolmörkt ute och inte så mysigt. Just nu vill jag bara härifrån och det beror nog lite på att hemkänslan försvinner när man packar ned saker. Väggarna gapar tomma här och där.

Men i morgon är det en ny dag som innebär att vi måste ta nya tag. Tillslut är vi klara och kan köra härifrån. Lite jobbigt är det att vi ska bo utanför huset några dagar när flyttfirman bär ut våra möbler och saker, samt då de gör flyttstädningen. För den orkar vi inte göra själva. Jag har städat detta huset för sista gången och det känns väldigt bra. Det blev lite för mycket av den varan innan försäljningen blev klar.

Vår granne på gatan har ju också sålt sitt hus och ska flytta ut en månad efter oss. Han har bott här i femton år och har köpt ett nytt hus i Trelleborg. Han flyttar till sin uppväxtstad och har blandade känslor inför det, men nya sambon vill det så det får bli så. Lite lustigt att vi flyttar nästan samtidigt och våra hus får nya ägare.

Nej, nu ska vi göra kväll. Blev bara så skrivsugen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: