Fått fodral

Mr J var till Trelleborg och handlade idag och en sak jag blev glad för, är min ställning till plattan. Jag hade en Lenovo platta tidigare,som jag så generöst gav till Mr J när min nya införskaffades. Det enda kruxet var att lenovon har en kant man kan vika så att den står upprätt. Det har inte min Samsung. Vilket blir jobbigt i längden. Äntligen fick jag tummarna ur och letade upp ett vikbart fodral, som inhandlades idag. Vilken skillnad att titta på plattan det är och min nacke mår så mycket bättre.

Just nu håller jag mig ur vägen då Mr J äntligen börjat rensa sin garderob. Jag lägger mig inte i det för det är emotionellt för honom och som jag sade är han stor pojke nu och får klara det själv. Kan bli beskylld för att ha hetsat honom att slänga kläder han sedan saknar. Han kom nyss och frågade hur många kartonger jag tänker packa. När jag svarade en fick han en konstig blick och försvann bort till dressingroom. För jag har verkligen städat bort allt jag inte använt de senaste två åren. Det blev en hel del ska jag säga.

Nu ett glas rött före middagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.