Fortsättning på sista natten

Med lite mat i magen mår man mycket bättre. Nu ska Mr J fylla vatten i Mackan och larma huset då det från och med midnatt inte är vårat ansvar längre. Nu är det köparens försäkring som gäller och vi ser till att larmet är på.

Var till pappa idag och han ville prata minnen. Han har börjat leva i det förflutna och tänker tillbaka på sitt liv. Det är väl så när man blivit 93 år och inte vet hur många dagar,månader eller år man har kvar i detta liv. Men han hade fått en ny madrass till sängen och sov väldigt bra med den. Pratade med personalen lite och de är så underbara med alla gamlingar. Det känns tryggt.

Vi kör ju härifrån i morgon och det ska bli skönt. Nu vill vi se framåt och göra upp planer. Bara vädret är snällt så bör vi snart vara på väg söderut. Men som sagt så får vi se hur vägarna är och vädret. Nu ska vi titta en stund på tv innan det är dags att knoppa in.

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: