Skön söndag

Tog sovmorgon idag också och sedan gav vi oss ut i det gråa vädret. Men det var skönt att komma ut och röra på sig. Hundarna har redan pinkat in sig och vet var vi ska gå för att komma ut från campingen.

Idag såg man bron tydligt och om vi får en solig dag går vi ut till utkiksplatsen. Men vi kanske längtar för mycket då? Men vi kan gå på cykelbanan vid havet och ända in till Limhamn.

Brukshundsklubben har ett övningsfält på andra sidan vägen vid campingen och igår stod vi och tittade lite när de tränade. Men våra glin tyckte att det var onödigt trams. De tycker att de är väldigt väluppfostrade ändå.

Vi har haft lite städning idag och dammsugit golvet. Sedan har jag tvättat håret. Jag gör det en gång i veckan för det är så tråkigt. Det fungerar bra med torrschampo mellan tvätten. Praktiskt när man bor i husbil.

  7 reaktioner på “Skön söndag

 1. Anne
  februari 3, 2019 kl. 15:52

  Klart ”glinen” tyckte att det var onödigt trams 🙂 Jag kom ihåg min stora lufs när jag fick för mig att ta honom på hundkurs – har du någon gång sett en hund fullkomligt himla med ögonen och sucka djupt? Det såg jag då i alla fall. Skulle tro att tankarna gick något i stil med ”nu har matte blivit komplett galen, vad är det här?”. 🙂

  • februari 3, 2019 kl. 16:45

   Ungefär så såg alla tre ut och väldigt ointresserade. Vi håller inte på med sånt trams.

   • Anne
    februari 3, 2019 kl. 16:59

    Jag tränade mycket med hunden innan, han tyckte det var så kul att vara på klubben. Men de är ju personligheter hundarna också och i den frågan fick matte vika sig när akitan kom in i bilden. Det var förvisso jättekul i två minuter sen tyckte han att han kunde saker och ting och har man gjort det matte vill en gång så måste det väl ändå räcka 😉

   • februari 4, 2019 kl. 12:37

    😁

 2. februari 3, 2019 kl. 20:16

  Så nu är ni på väg, så härligt!

  • februari 4, 2019 kl. 12:40

   Fast vi är fortfarande kvar i Sverige. Ska ordna det sista med våra gamla föräldrar innan vi åker över bron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: