Vattenskidor passar bäst idag

Annonser

Det har regnat precis hela dagen och det är tur att vi har med oss flera gamla badlakan. För vi har torkat tassar så ryggen värker. När vi väl lämnar detta land ska de kastas bort. Vi hade räknat med att det kunde bli såhär. Men hundarna fick en rejäl runda idag innan det började vräka ner.

Nya lakan har Mr J varit och köpt till våra föräldrar, som ska få ett besök i morgon. Tror vi tänkt på allt som har med dem att göra nu. De bör inte sakna något. Vi har även ett besök hos veterinären att göra. Turbo och Unkas ska få en översyn och sin vaccin. Kuma har redan varit där så han slipper.

Jag har börjat titta i windy appen hur vädret ser ut. Planerar att köra i västra Tyskland då det är mildare där och så även på natten. Men närmare planering ska vi göra under helgen. Det ska bli roligt. Sedan gäller det att hitta campingar eller ställplatser som är öppna. Vi vill gärna ha el såhär års. Så snart är vilotiden över. Mr J har mailat husmäklaren att vi snart kommer. Hoppas att vi är nere efter den tjugonde februari, men vi stressar inte.