Tre dagar kvar

Idag glömde jag ta med kameran på vår tur med hundarna, men vi hade tur att slippa regnet som sedan öst ner hela dagen. Jag tycker inte alls att det är mysigt med smattrandet på taket. Denna skånska vinter var precis det som fått oss att sälja huset och söka oss söderut. Ibland har vi snö som förra året men mest bara regn och en förbaskad lera att trava runt i.

Men i förmiddags var det riktigt fint att gå och det tyckte nog flertalet av limhamnsborna. Tur att jag tog med en grabbanäve med torrfoder i fickan innan vi gick. Vi har nämligen upptäckt att det har en underbar inverkan på Turbo när vi möter hundar. Hon rusar fram till mig och får x antal torrfoderbitar och se där hunden har passerat och hon går glatt vidare. Hon har nämligen inte fått social träning i sitt tidigare liv vilket har medfört onda ryggar hos oss. Men nu fungerar det perfekt.

I övrigt så har vi städat husbilen och nu ser det riktigt bra ut. Vi har bytt lakan i sängarna och Mr J bokade tid för tvätt i receptionen. På tisdag ska jag tvätta och då de har tre maskiner kör jag allt vi har. Vill gärna ha allt rent när vi startar nedresan.

På onsdag kör Mr J Madame (vår jeep) till förvaring tills vi hämtar den. Till råga på allt så kostar det gratis för oss. Det är nämligen hos säljaren där vi köpte min älskade SuvEllen. Min jeep wrangler som jag hade så roligt med. Känns väldigt bra att vår fina jeep får stå inomhus hus en jeepälskare som för övrigt köpt hus i Spanien.

Tror vi är många som lämnar Sverige och det är inte bara för klimatet. Vi lever billigare i ett skönare klimat och slipper Magdalena Anderssons idiotiska besparingar på oss pensionärer. Nästa gång vi kör till Sverige är vi besökare till våra gamlingar och vi får se när det blir. Först ska vi hitta ett hus i en trevlig by.

Känns mer som där vi vill vara just nu när regnet öser ner.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: