Lämnat Bessan

Dags för inköp och vi körde in till Beziers och Lidel. Lite stolt är jag över att jag hittade utan koordinater eller adress. Mr J har uruselt lokalsinne och kände inte igen sig alls. Vi kom även från ett annat håll än vi gjort tidigare, så därför är jag stolt.

Samma bild som förra gången vi handlade. Men solen lyser idag med och palmerna står där de står. Men jag tycker faktiskt att de är lite grönare i bladen. Vi körde förbi ett otal blommande mandelträd. +19 ute idag så vi slog av värmen i bilen.

Det ska bli roligt att fylla kylskåpet igen för nu är det tomt. Vi hade med oss sillburkar som blev över i julas och de åt vi upp igår till middag. Det finns ingen gräddfil här, men det gick bra med cremefraiche. Två små flaskor med nubbar hade vi också.

Vi har det bra här i Frankrike och på tisdag ska vi titta på åtminstone ett hus. Det ska bli spännande.

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: