Skam den som ger sig

Dagen började som vanligt och vi åt vår brunch. Frukost hinner vi inte med, för vi stiger upp så sent. Något som både hundarna och vi tycker är skönt.

Mr J slötittar i sin mobil som plingar till. Mail från banken. De har missat att begära ett påskrivet dokument från mig. Mr J skickade in alla papper som de ville ha i juni förra året.

Till råga på allt så blåser det idag och Unkas blir alltid sum då. Han hänger med huvudet och vill inte äta. Mr J tyckte att han såg spyfärdig ut, så jag gick en runda med Unkas som verkade piggna till. Stranden är ett säkert kort när det gäller honom.

Sedan baxade Mr J fram vår laserskrivare och nu behövde vi först skriva ut dokument från hans dator. Jag har ju köpt en som ska fungera trådlöst. Förra gången gick Mr J till receptionen som hjälpte oss då vi inte klarade av att få igång skrivaren. Men nu djädrar fick jag fart på den.

Vi fick faktiskt ut tre kopior av varje papper. Haha 😁. Så var det dags att scanna tillbaka dokumenten med min påskrift. Det klarade jag också av med lite trixande. De är nu mailade tillbaka till banken och vi firar med en öl.

Denna gång vann vi över wajfi pajfi. Behöver jag säga att vi är väldigt nöjda?

Men jag hade lust att ge banken en känga för att de inte tittat igenom pappren tidigare. Det är ju lite kruxit att hålla på med sådana saker i en husbil.

Nåväl det är fredag och nu kopplar vi av resten av helgen.

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: