Snart kväll igen

Annonser

Jag har roat mig med att läsa genom mina inlägg på den 29:e april genom åren. Verkar mest som att jag fnattat rabatter och gått promenader med de hundar vi haft. Undrar hur många steg det blivit genom åren? Åskilliga skulle jag tro.

Betalat pappas räkningar är en annan syssla jag gjort idag. Mr J tyckte att det var väldigt varmt inne i husbilen och det visade sig att mätaren blivit vriden till 5, vilket vi aldrig brukar ha ens på nätterna. Det strömmade varmluft ur alla ventiler och nog tyckte jag att det var ovanligt varmt när jag körde lilla snabeldraken. Nu är mätaren tillbaka på 3 som är den nivå vi brukar ha.

Vi har sett klart på serien: ”Båtar,kanaler och kärlek” och igår såg vi Joanna Lumleys resa i Indien. Hon som är den ljusa suputen i ”Helt hysteriskt”. Här var hon sig själv och en riktigt bra reseledare. Ikväll blir det resa i Japan med henne. Det är roligt att titta på just resor i andra länder och när reseledarna är duktiga på att förmedla allt de ser och upplever. Kunskapskanalen är en väldigt bra kanal, med många intressanta reportage.

Nu är det dags för middag säger hundarna.

Tur att de är vana vid varandras middagssällskap, för här i husbilen är det trängre vid matplatsen.